Vurderinger

Mest solgte krus

Nyheter

DAAB DESIGN AS - Besøkende
Daab Design AS Mese 2021

ALT I ÉN MESSEHALL – DU MØTER ALLE DE LEDENDE LEVERANDØRENE

X Meeting Point blir i dagene 20.–21. oktober stedet for alle som jobber med kommunikasjon og synliggjøring. Om det er i store eller små formater, på papir, emballasje, folier, tekstiler eller gadgets er underordnet. Du vil se løsninger til det hele, og vi glemmer naturligvis ikke det digitale. Besøk uforpliktende de ulike standsene, se dine muligheter, sammenlikn, og ta inntrykkene med hjem til overveielse og eventuelle beslutninger.

BRANSJENS STØRSTE MESSE OG MØTESTED.

Der blir mye å se på. Sign, Print & Promotion er rammen for det møtestedet hvor bransjens involverte parter kan se og høre nyheter. Både de mer tekniske og de mer kreative samt ikke minst forretningsmuligheter. Og det er stedet hvor man kan nettverke. Med kolleger, med konkurrenter, med fagfolk, med leverandører og med kunder.

Kom og se. Kom og hør. Kom og bli sett. Kom og bli hørt.

FOLIERINGSKONKURRANSER, TRYKKSAKSUTSTILLING, ROBOTER OG 3D-PRINT

Der er mye spennende å oppleve på messen. Her er kun et par eksempler:

At robotene har kommet for å bli er ingen i tvil om. På messen har vi sørget for at du kan oppleve et par roboter og snakke med noen som er eksperter på hvor det gir mening å investere i roboter.

Du kan også oppleve hva 3D-print kan brukes til. Det er langt mer enn små Eiffeltårn.

NY TEKNOLOGI. NY VITEN. NYE IDÉER. NYE MULIGHETER.

I en travel hverdag kan det være vanskelig å reise verden rundt for å besøke internasjonale messer. Nu kan du bare ta turen til Sign, Print og Promotion. Her vil du oppleve det hele samlet til deg på ett sted. Lettere blir det ikke å være up-to-date på dine muligheter til å utvikle din virksomhet. Besøk messen med et åpent sinn og gå hjem med kunnskap som kan bety den avgjørende forskjell for deg og din forretning.

Blog * Våre Referanser * interessante fakta